Palautusoikeus

Palautusoikeus Hyvä tietää

Teemme parhaamme, jotta verkkokaupan tuotteista saisi tilaushetkellä mahdollisimman tarkan ja realistisen kuvan. Välillä tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksia, joten tekemäsi ostos on mahdollista perua sen vastaanottamisen jälkeen.

  • Palauttaminen on helppoa

  • Asiakkaan omavastuu palautuskuluista on 9.90 €. Valmistusvirheestä tai toimittajasta johtuvista syistä palautus on maksuton.

  • Tarjoamme 14 vrk palautusoikeuden alkaen tavaran vastaanottopäivästä.

  • Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikunnossa, eli avaamattomia ja alkuperäispakkauksissaan.

  • Posti kuljettaa asiakaspalautusta 4-10 päivää. dripit.fi reagoi palautuksiin heti ne vastaanotettuaan.

  • Saat rahasi takaisin viimeistään 7 vrk kuluttua, kun palautuksesi on otettu vastaan ja käsitelty. Toimintaohje


1. Pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen, jossa tuotteet sinulle toimitettiin.

2. Ota yhteyttä dripit.fi-asiakaspalveluun sähköpostilla. Kirjoita sähköpostiin nimesi, ositteesi ja tilausnumero. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu (at) dripit.fi.

3. Asiakaspalvelu toimittaa sinulle palautuslomakkeen ja pakettikortin.

4. Laita palautettavien tuotteiden mukaan saamasi tilausvahvistus sekä palautuslomake, jossa ilmoitat tilinumerosi ja palautuksen syyn.

5. Vie paketti postiin. Posti ottaa paketin kuljetettavakseen ja laskuttaa siitä Game Room Distribution Oy:tä, eli sinun ei tarvitse maksaa postimaksuja palautuksista.


HUOM! Pyydä Postilta kuitti asiakaspalautuksesta. Korvaamme kuljetuksessa kadonneiden tuotteiden hinnan vain kuittia vastaan.

HUOM! Palauttamisesta veloitetaan vain omavastuu, jos palautusohjeita on noudatettu. Emme hyvitä palautuskuluja, jos palauttamiseen ei käytetä Postin valmiiksi täytettyä palautuskorttia. Mikäli palautettava tuote on virheellinen (avattu), ei dripit.fi ole velvollinen hyvittämään palautusta täydestä hinnasta. Mikäli palautettavat tuotteet eivät ole jälleenmyyntikelpoisia asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme osan myyntihinnasta vahingonkorvauksena.