Maksutavat

Maksutavat


Verkkomaksut - Paytrail (ent. Suomen Verkkomaksut)

Maksamalla verkkopankissa saamme rahansiirrosta välittömän vahvistuksen ja tilauksen käsittelyaika on lyhyempi kuin manuaalisesti tehdyissä tilisiirtotilauksissa. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.

Paytrail Oyj mahdollistaa maksamisen kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta, sekä Visa-, Visa Electron- ja Master Card- korteilla. Lisätietoja: Paytrailin sivuillaPostiennakko

Postiennakkolisä on 3.90€.

Lunastamattomien postiennakkotilausten takia, tarkistamme kaikki asiakkaasta saatavilla olevat tiedot ennen tilauksen toimittamista. Noutamatta jääneet tilaukset aiheuttavat dripit.fi-verkkokaupalle ylimääräisiä kuluja, joten näissä tapauksissa pidätämme oikeuden sulkea asiakastili ja kieltäydymme jatkossa toimittamasta uusia tilauksia, mikäli on syytä epäillä, että kyseessä on sama asiakas.


Lasku

Laskutuslisä on 3.90€.

Yrityksille ja yhteisöille, kuten kunnille ja yhdistyksille tarjoamme tilausten laskutus ja yrityspalvelut osoitteessamme asiakaspalvelu at dripit.fi tai puhelimitse 09 4289 0314.


Ennakkotilaus

Ennakkotilausten toimitusaika on pidempi, tavallisesti 15-28 vrk.

Mikäli haluat varmistaa haluamasi tuotteiden saatavuuden, voit tehdä ennakkotilauksen. Ennakkotilaukset tehdään osoitteessamme asiakaspalvelu at dripit.fi tai puhelimitse 09 4289 0314.


Kulttuuriyhdistykset

Kiinnostaako pidempään yhteistyöhön tähtäävä toiminta?

Mikäli haluat keskutella tarjouksesta, markkinointiyhteistyöstä, tapahtumasponsoroinnista tai muusta vastaavasta aiheesta, pyydämme olemaan yhteydessä osoitteesseemme asiakaspalvelu at dripit.fi tai puhelimitse 09 4289 0314.